Beursstand op maat

CLIP BEHEERT UW MAATSTAND PROJECT VAN A TOT Z.

Waar we goed in zijn, doen we het best : van ontwerp tot montage van de stand

EEN ELEGANTE EN VERFIJNDE STAND OP MAAT.

Bestaande uit aluminium structuren en frames voegen onze ontwerpen op maat een nieuwe dimensie toe aan uw stand. Dankzij stevige en robuuste basisstructuren zal uw tentoonstellingsstand een nieuwe gedaante krijgen, terwijl de esthetiek wordt geoptimaliseerd door de diversiteit van de vormen.

Aan de hand van aluminium profielen kan de stand naar believen worden gemoduleerd al naargelang de ruimte en uw wensen. Welvingen, plafondstructuren, boogsystemen, verlichte frames, privéverdieping, en andere elementen staan ons toe om een unieke stand te ontwerpen voor uw evenement.

Ons gamma van producten voor "standen op maat" bestaat uit een ruime keuze aan accessoires om uw stand de final touch te geven. Led-toonbanken, design brochurehouders, geïntegreerde schermen, glazen vloertegels, groendecoratie, design meubelen, hangende eyecatchers en heel wat andere zaken vullen het gamma aan om uw stand een moderne en verfijnde toets te geven.

AFWERKING, ONS STERKE PUNT

Aan de hand van aluminium frames kunnen er wanden en plafonds worden gecreëerd met een haast onbestaande rand en nette afwerking. Uw digitale hoge resolutie prints op Forex, doek en Dibond worden des te meer geaccentueerd. En waarom niet met een glanzende laminaat afwerking om er een “Gloss” – effect aan toe te voegen!

UW CLIP-STAND OP MAAT, DE GARANTIE OP EEN GESLAAGD EVENEMENT.

  • Beursstand op maat - Aliplast - batibouw 2016
  • Beursstand op maat - Hamon - PowerGen Amsterdam
  • Beursstand op maat - Alfaliquid - Vapexpo Parijs
  • Beursstand op maat - Quality Assistance - CPHI
  • Beursstand op maat - Isaltis - CPHI
  • Beursstand op maat - MRBC - Fiets & Co