Uw specialist in standenbouw

CLIP: UW PARTNER VOOR UW PROFESSIONELE EVENEMENTEN

MET 25 JAAR ERVARING IN DE EXPOSITIEWERELD IS CLIP UW BEVOORRECHTE PARTNER VOOR HET ONTWERP VAN UW STANDEN. STANDEN OP MAAT OF MODULAIRE STANDEN, WIJ VINDEN ALTIJD DE OPLOSSING OM ONZE PRODUCTEN AAN UW BEHOEFTEN TE LATEN VOLDOEN.

DE STAND OP MAAT

U hebt besloten om een stand op maat te creëren. Clip biedt u eindeloos veel mogelijkheden op het gebied van visuele communicatie, keuze uit diverse vormen en materialen: aluminium, pvc, plexiglas, verschillende stoffen, meerdere houtsoorten … aangevuld met originele verlichtingsarmaturen en leds.
Laat uw verbeelding de vrije loop… of de onze!
 

Uw Clip-stand op maat, de garantie op een geslaagd evenement!

Wij bieden u een volledig ingerichte stand aan (koelkast, gootsteen, meubels, vloer, plasmascherm, geluid, planten, ...). Wij kunnen de koelkast indien gewenst zelfs voor u vullen!

beursstand op maat Hamon
beursstand op maat Alfaliquid
beursstand op maat Quality

DE MODULAIRE STAND

U neemt deel aan meerdere beurzen en wenst te investeren. Voor een flexibele stand voor verschillende oppervlaktes en configuraties raden wij u de modulaire Clip-stand aan.
Dankzij zijn unieke modulaire karakter, kan u met een Clip-stand een ongelimiteerde stand creëren op het gebied van vorm, kleur, hoogte en design.

Wat Clip-panelen zo bijzonder maakt, is het transport- en montagegemak ervan. De panelen zijn verrassend licht en kunnen zonder gereedschap worden gemonteerd. Het transport gebeurt in draagtassen of koffers op wieltjes.

De aankleding van de stand in modulaire Clip-panelen gebeurt moeiteloos door middel van klittenband/velcro, en dit zonder zichtbare verbindingen.

  • het ontwerp van de stand en de nodige plannen
  • het vervullen van de nodige formaliteiten en het boeken van de door de beursorganisator aangeboden diensten
modulaire beursstand
modulaire beursstand
modulaire beursstand

FULL SERVICE

Clip biedt ook het volledige beheer van uw tentoonstellingsstanden aan. Een kant-en-klare service die het volgende omvat:

  • de opstelling van bouwplannen.
  • de montage, demontage en het transport van uw stand in België – Luxemburg – Frankrijk – Duitsland of over heel Europa.
  • de opslag van uw stand.
  • het verhuur van materiaal en meubels voor elk van uw tentoonstellingen (beurzen, exposities, seminaries of andere evenementen, ...) ongeacht de plaats.
  • het beheer van reserveringen met de organisator van de beurs.

Eeen voordelige oplossing : slechts 1 contactpersoon die alles van A tot Z beheert!