Referencie : Beursstand A.W.E.X. - O.F.I. (publieke overheid)

Beursstand A.W.E.X. - O.F.I

In het kader van zijn pretigieuze deelneming aan de MIPIM in Cannes van12 tot 16 maart 2007, heeft A.W.E.X.-O.F.I. de missie toevertrouwd aan Clip een stand in 2 modules van respectievelijk 66 en 39m². Het geheel is gebaseerd op het principe van het huren van design materiaal die aluminium structuren, witte gelamineerde elementen en houten geverfde structuren met een personalisatie in lijn met de communicatiecampagne ontwikkeld door de communicatieagentschap van AWEX-OFI. Een vloer in berktegels is op de volledige oppervlakte van de twee modules geplaatst geweest.


De stand werd aangekleed met talrijke grote visuëlen, op verschillende dragers (doeken, vinyls, plexi). Het geheel van het materiaal werd vervoerd, geïnstalleerd en opgebouwd door onze techniekers in Cannes.
In 2008, heeft Clip weer gezorgd voor de OFI stand in Cannes (66 en 39 m²) maar ook in Barcelona (54 m²) en in la Baule (12 m²). In 2009, is Clip weer begin maart naar Cannes vertrokken om opnieuw de stand in 2 modules van 66 en 39 m² te plaatsen. Het concept van de stand is elke haar, aangepast en herzien volgens de eisen van de klant. Het experiment werd herhaald in 2010 en weer in 2011 met opnieuw twee modules de 66 en 39 m² met een totale nieuw concept met integratie van multimedia elementen en PC bornen, interactieve tactiele schermen.

Beursstand A.W.E.X. - O.F.IBeursstand A.W.E.X. - O.F.I