25 jaar ervaring tot uw dienst

CLIP, DE PARTNER VOOR UW BEURSSTAND BEHEER VAN A TOT Z

Bij de realisatie van uw beursstand gaan we niet over een nachtje ijs.
Het volstaat niet om enkele panelen op te zetten en hierop uw logo of beeldmateriaal aan te brengen om uw stand de juiste uitstraling en impact te geven tijdens uw evenement.

Ervaring en deskundigheid daar komt het op aan !

Uw besluit staat vast, uw beursdeelname werd geboekt, de stand oppervlakte gereserveerd, maar wat nu ?
Clip is de professionele partner voor het beheer van uw beursstand, en dit van A tot Z.

Met de Full Service formule voor totaalbeheer van uw stand wordt Clip uw beurscoach voor, tijdens en na het beursgebeuren en dit in 3 stappen :

 1. Onze vertegenwoordigers die kunnen bogen op een jarenlange ervaring op de beursvloer begeleiden u vanaf het idee, over het concept tot de realisatie en dit bij de keuze van de materialen, de juiste accenten en must-haves in functie van de locatie en de oppervlakte van uw stand. In handen van onze designer groeit het idee tot een concept waarbij uw budget wordt gerespecteerd en er rekening wordt gehouden met de technische vereisten die de beursorganisator oplegt of de geselecteerde materialen afdwingen.
 2. Na de goedkeuring van het definitieve stand project wordt u in verbinding gesteld met onze stand coördinator die u doorheen het stand traject zal begeleiden en de realisatie van uw stand in goede banen zal leiden.
 3. Het on-the-field team van ervaren standenbouwers neemt u alle beslommeringen rond de op- en afbouw van de stand uit handen, en dit onder leiding van onze logistieke coördinator die instaat voor de planning, het materiaal management en het beheer, transport en de stockage van uw stand.

STANDENBOUWER, EEN VAK APART.

Vertrouw ons de organisatie van uw beursstand toe ! Met een repertoire van meer dan 150 standen per jaar en dit al 25 jaar is Clip de aangewezen contactpersoon met de beursorganisatie voor onder meer het invullen van het beurslastenboek en het reserveren van de water-, elektriciteits- en wifi voorzieningen ter plaatse, evenals het boeken van de nodige ophangpunten.

Het Full Service pakket breidt zich verder uit tot de huur, reservatie en installatie van de audiovisuele apparatuur en meubilair, het voorzien van de gewenste vloerbekleding, het transport van uw demo materialen en brochures, tot zelfs het vullen van de koelkast. 
En omdat we even flexibel zijn als onze standen kan u eveneens opteren voor :

 • 3D concept, herinrichting en productie van uw stand
 • Reservatie van de technische voorzieningen op de stand
 • Full colour prints op solide materialen en op doek
 • Previsualisatie met vooropbouw van de stand
 • Goederenverkeer van en naar uw event
 • Montage/demontage overal in Europa
 • Huur van standen, meubilair en stand decoratie
 • Herstel, heropfrissing en onderhoud van de stand
 • Stockage

Ons 18-koppig team staat klaar in de startblokken.

Aan u om het startschot te lossen.
 

Grafische prints

impression de visuels
Lees meer

Op- en afbouw

montage et démontage de stands
Lees meer

Stockage

stockage de matériel événementiel
Lees meer