CLIP : dé expert voor uw stand op beurzen en evenementen

beursstanden op maat

Beursstanden op maat

Ontwerp, productie en montage van uw stand al naargelang het imago van uw bedrijf

Onze beursstanden op maat
Modulaire beursstanden

Modulaire standen

Uw modulaire stand eenvoudig gemonteerd dankzij onze Clip-panelen

Onze modulaire beursstanden
Tentoonstellingspanelen

Tentoonstellings-
panelen

Uw producten in alle eenvoud tentoongesteld met onze lichte en moduleerbare panelen

Onze tentoonstellingspanelen
Draagbare standen

Draagbare standen

Uitgebreid gamma aan paraplustanden, banners, opvouwbare en demonteerbare roll-ups

Onze displays

30 jaar ervaring in standontwerp

Met een uitgebreid palmares aan realisaties over heel Europa en daarbuiten, en met meer dan 30 jaar ervaring ‘on the field’, ziet Clip zijn vaste plek verzekerd in de Top 3 van leveranciers van expo standen en draagbare displays.

Het uitgebreid ‘Clip’ gamma met onbeperkte combinatiemogelijkheden qua materialen, formaten, accessoires en afwerking, biedt aan eender welk bedrijf of organisatie, met eender welk budget, dé ideale oplossing om naar buiten te treden en zijn activiteit in de schijnwerpers te plaatsen.

‘Clip’ is synoniem aan het ongeëvenaard modulair kliksysteem voor creatie en realisatie van beursstanden en tentoonstellingswanden. Dit uniek gebrevetteerd systeem, met levenslange garantie laat u toe de stand zelf probleemloos, in een record tijd op- en af te bouwen.

Clip staat eveneens voor full service voor al uw beurzen, evenementen, presentaties en tentoonstellingen zowel in binnen- als buitenland, en biedt hiervoor een totaal management aan: van ontwerp tot realisatie, met inbegrip van planning, transport, reservatie van de nodige voorzieningen, 3D visualisatie, verlichting, decoratie, vloerbekleding, meubilair, mogelijkheid tot uitbreiding met huurmateriaal, en tot slot een sleutel op de deur oplevering van de stand met onderhoud en stockage na afloop van de beurs.

Daarnaast biedt Clip een uitgebreid gamma draagbare standen en displays aan, allen gelauwerd voor hun gebruiksgemak en eenvoud van montage en transport : roll-up banners, beach flags, pop-up displays, ontvangstbalies, opvouwbare folderhouders, modulaire paneel- en buis sets, … voor elk wat wils.