Horecatel 2017 – ‘Smaak’volle standen


Beschrijving van de stand

Exposeren op Horecatel, het smaakt naar meer.

Met meer dan 35000 bezoekers op slechts 4 dagen is Horecatel de place-to-be voor de Horeca professionals in Wallonië. Met een bonte mengeling van 420 exposanten (patissiers, frituurhouders, restaurateurs, brasserie uitbaters, hotel managers, …), een gevarieerd programma van culinaire demonstraties, congressen, workshops en een volledige hall gewijd aan gastronomie werd editie 2017 terecht de grand cru genoemd.

Een klasse beurs vereist een stand van hoogstaande kwaliteit  en een afgelijnde presentatie van de diensten en producten van de standhouders. 

Clip Display, gespecialiseerd in de vormgeving, inrichting, beheer en productie van beursstanden overal in Europa, situeert zich op slechts 30 km van de expohallen Wex in Marche-en-Famenne en kon hier dus zeker niet ontbreken.
Meerdere standhouders deden beroep op Clip Display voor de realisatie van hun standen. Voor Pasta De La Mamma, Snacky en Voo leverde Clip het totaal concept. De brasseries Dubuisson en Lauvaux waren eveneens aanwezig met hun eigen modulaire Clip standen, terwijl Matoreca pronkte met een modulaire Refresh stand, de allernieuwste telg uit het Clip gamma.

Ook op volgende beurzen is Clip van de partij:

  • Horeca Expo Gent : 20-24/11/2017
  • Horecatel WEX : 04-07/03/2018
  • Tavola Xpo Kortrijk: 11-13/03/2018

Overweegt u zelf aan een van deze beurzen deel te nemen en bent u op zoek naar een geschikte degustatie stand?
Onze vertegenwoordigers staan u graag bij met een deskundige analyse van uw stand behoeften voor uw volgend culinair avontuur.

Tot binnenkort !