Salon Des Mandataires 2017


Beschrijving van de stand

OPEN STANDEN ALS PUBLIEKSTREKKER

Het Salon des Mandataires is elk jaar weer de place-to-be voor alle professionals en toeleveranciers van beleids-, lokale en regionale overheidsdiensten.

De exposanten zijn talrijk, de sectoren zeer divers: stadsplanning en ruimtelijk ordening consultants, informatica en digitalisering, bank- en verzekeringsmaatschappijen, energie- en water voorziening, en nog tal van andere toeleveranciers.

Clip Display, gevestigd te Naninne in het hart van Wallonië, ligt op een boogscheut van het Wex expocenter te Marche-en-Famenne. Een privilege waar onze klanten-exposanten alleen maar van kunnen meegenieten onder de vorm van een snelle en efficiënte service.

Niet minder dan 6 klanten met klinkende namen als Ethias, Ministère des Pouvoirs Locaux en IT specialist NRB, vertrouwden ons het totaal concept van hun stand toe.
Elk stand ontwerp werd een samenspel van design, visuele communicatie en functionaliteit gericht op een drukke beurstoeloop. Om de drukke toeloop te counteren werd geopteerd voor uitnodigende onthaal balies in het midden over de lengte van de stand of een centraal ‘onthaal’ eiland.
Torenhoge wanden, video walls en indrukwekkende hoogte structuren plaatsten alle standen in de kijker.
Wenst u liever zelf uw stand op te bouwen, dan biedt de Clip verhuur dienst de oplossing.

Naast verkoop is verhuur van beursstanden en tentoonstellingspanelen een van onze specialiteiten. Ook voor de vloerbedekking, decoratieve inrichting en het stand meubilair kan u bij Clip terecht. 
Overweegt u in 2018 deel te nemen aan het ‘Salon des Mandataires’, contacteer ons en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Clip, tot uw dienst.