Tentoonstellingspanelen

Bij elk event, dé oplossing

CLIP PANELEN: GEBREVETEERD EN VEELVULDIG GEBRUIK GEGARANDEERD

De Clip expo wanden kan u zelf, eenvoudig, snel en zonder gereedschap opstellen.

Wat u zelf doet, …
Geen techniekers of handige Harry’s nodig door het hoge do-it-yourself karakter van het Clip systeem.

Het Clip Classic ‘paneel & buis’ expo systeem kent een ongeëvenaard succes op de Europese markt door de uitgesproken kwaliteit: de panelen zijn robuust en toch verfijnd, modulair en herbruikbaar, maar ook duurzaam en onderscheiden zich door de grote diversiteit van vormen en formaten.

 

GEREEDSCHAP OVERBODIG

GEREEDSCHAP OVERBODIG

Lichtgewicht

LICHTGEWICHT

modulair

MODULAIR

OPBOUW DOOR 1 PERSOON

OPBOUW DOOR 1 PERSOON

Presenteren - Exposeren

De superlichte panelen hebben binnenin een met hars versterkte honingraat constructie, gevat in een houten raam (zonder zichtbare & “uitstekende” rand), aan beide zijden een vuur werende folie en afgewerkt met een 100% nylon lusjesweefsel (Europees brandveiligheidsattest – norm M2), stofwerend en gemakkelijk te onderhouden, en geschikt voor directe affichage met Velcro©.

Het volstaat om de panelen door middel van een verbindingsbuis aan elkaar te ‘clipsen’ om de tentoonstellingswand zowel in de hoogte of breedte te gaan uitbreiden.

Clip panelen worden in een oogwenk aangekleed tot een fraaie expositiewand.
Hiervoor kan gewerkt worden met klittenband voor foto’s en posters, schilderijstaven voor kaders, of simpelweg met onze handige klik kaders.

 • tentoonstellingspanelen
 • tentoonstellingspanelen
 • Clip tentoonstellingspanelen
 • Clip tentoonstellingspanelen
 • Clip tentoonstellingspanelen
 • Clip tentoonstellingspanelen
 • Clip tentoonstellingspanelen

Standaard kleuren van de tentoonstellingspanelen

De stijlvolle nylonstof waarmee de Clip panelen zijn aangekleed is verkrijgbaar in volgende kleuren, waarbij het steeds mogelijk is, en dit zonder meerprijs, een verschillend kleur te kiezen recto/verso.
Het textiel is zeer goed bestand tegen licht en warmte en is conform aan de brandveiligheidsvoorschriften dank zij zijn brandwerende laag onder de nylonstof. Met klittenband wordt de grafische aankleding van de panelen kinderspel. Ook kaders zijn via schilderijstaven snel en veilig te bevestigen.

 • Midnight blue
 • Black
 • Blue Grey
 • Dove grey
 • Light grey
 • Red
 • Yellow

Een ‘veelzijdige’ expo wand

Scheidingswanden

Scheidingswanden

Gebruik de Clip panelen als scheidingswand en creëer fraaie afgescheiden afzonderlijke zones in een grote ruimte.

Personaliseer uw stand door toevoeging van accessoires als deurpanelen, diverse opbergmogelijkheden van berging tot balies of geef uw stand een eigen touch met een persoonlijke selektie uit ons uitgebreide kleurengamma.


Snel opgebouwd zonder enig gereedschap

 

Beursdeelname

Beursdeelname

Met de Clip tentoonstellingspanelen vormt u in een oogwenk een kleine of grote beursstand, al dan niet aangevuld met extra accessoires.


Uiterst licht en compact te vervoeren

 

De Clip-stemhokjes

De Clip-stemhokjes

Vanuit ons handig systeem van modulaire tentoonstellingspanelen ontwikkelde Clip een nieuwe extra mogelijkheid: bouw uw stemhokjes snel en zonder extra werktuigen op.
Onze panelen zijn dus vanaf nu zowel bruikbaar als tentoonstellingspanelen én als stemhokjes (mits enkele extra accessoires : legplank, gordijn enz…)

 

Door zijn modulariteit staat het syteem u toe om snel en makkelijk een aantal stemhokjes toe te voegen met bijkomende panelen!